Kā apmaksāt pasūtījumu

Maksājumi mūsu interneta veikalā: ic24.lv var tikt veikti ar pēcapmaksu, izvēloties saņemšanas veidu, kādu no mūsu filiālēm un izvēloties veikt apmaksu pie preču saņemšanas. Vai veicot tiešsaites maksājumu, izmantojot pakalpojuma sniedzēju Paysera starpniecību.

Paysera piedāva norēķināties par pasūtītajām precēm izmantojot:

o    Interneta bankas pakalpojumus/Elektroniskie norēķini

§  “Swedbank” AS

§  “Citadele banka” AS

§  “Luminor Banka” AS (nordea)

o    E-naudas pakalpojumiem/E-nauda

§  Internacionālo “WebMoney” sistēmu

§  Paysera kontu

o    Citas norēķinu metodes

§  Starptautiskais maksājums

Maksājuma pakalpojuma sniedzējs no interneta veikala saņem un saglabā tikai pasūtījuma numuru un maksājuma summu, kas tiek sūtīta uz Jūsu izvēlēto norēķinu veida sistēmu vai Jūsu izvēlēto banku.

Samaksa par pasūtījumu notiek tiešsaites vidē, kur Jūs apstiprināt un aizpildāt maksājuma uzdevuma formu. Mēs nesaņemam un neglabājam jebkādu tiešsaites maksājuma sistēmas pieteikšanās vai kādu citu privātu klienta informāciju.

Kad klients ir veiksmīgi veicis maksājumu par precēm, tas saņem maksājuma veikšanas apstiprinājumu uz klienta norādīto e-pasta adresi. Pasūtījuma apstrāde tiks uzsākta tiklīdz pārdevējs saņems informāciju no maksājuma pakalpojuma sniedzēja par atmaksas veikšanu.

Ja ievērojat kādu preci, kuru vēlaties un kas ir pieejama, bet tai nav norādīta cena, tas nozīmē, ka šī prece ir speciāls pasūtījums un ja to vēlaties iegādāties, lūdzu sazināties ar mums rakstot uz [email protected].