Publikācijas datums: 2022-06-29

LAUFENN sportiskas budžeta segmenta riepas

Laufenn Z Fit EQ LK03 ir Hankook Tire grupas zīmola vasaras sporta tipa riepas vieglajām automašīnām, kas paredzētas augstākās klases vieglo transportlīdzekļu vadītājiem, kuri meklē izcilu veiktspēju uz slapja un sausa seguma par saprātīgu cenu.

 

Riepas piedāvā izcilu saķeri un vadāmības stabilitāti gan uz sausa, gan slapja ceļu seguma. Bremzēšanas veiktspēja, augsta akvaplanēšanas pretestība un braukšanas komforts arī ir nenoliedzamas šo riepu priekšrocības.

Laufenn Z Fit EQ LK03 riepas Eiropas tirgū parādījās 2021. gadā. Ideja par riepu dizainu tika aizgūta no modeļa Hankook Ventus S1 evo K107, kuru tālajā 2007. gadā Esenes autoizstādes ietvaros ieraudzīja plašāka sabiedrība. Laufenn Z Fit EQ LK03 riepas ir piedzīvojušas uzlabojumus protektora rakstā un gumijas sastāvu ar atjauninātu formulu.

Pateicoties jaunajām datortehnoloģijām, kas izmantotas riepu dizaina un profila izstrādē, ir uzlabota stabilitāte, braucot lielā ātrumā un padarot riepas saķeres laukuma kontaktu ar ceļu līdzsvarotāku un vienmērīgāku. Dizaina asimetrija ir radījusi Z Fit EQ pārliecinošu uzvedību visos vasaras laikapstākļos ar uzlabotu vadāmību, paātrinājumu un manevrēšanu laikā, kā arī, pateicoties optimizētai garenisko ribu stingrībai, riepām ir uzlabota bremzēšanas efektivitāte.

Platās riņķa rievas nodrošina ātru un kvalitatīvu ūdens izvadīšanu no saskares zonas, kas palielina Laufenn LK03 stabilitāti uz slideniem, slapjiem ceļiem. Viļņotā 3D rievu forma, kas atrodas blakus riepas ribai protektora ārpusē, samazina akvaplanēšanas iespē­jamību. Laufenn Z Fit EQ saķeres kontakts ar ceļu paliek stabils visos lietošanas režīmos. Neatkarīgi no tā, vai braucat asus līkumus vai strauji palielināt ātrumu, tiek garantēta droša saķere.

Protektora maisījumā izmantotais silīcija dioksīds uzlabo veiktspēju uz slapjas un sausas virsmas. Turklāt tas samazina rites pretestību, kā rezultātā samazinās degvielas patēriņš.

Lai maksimāli palielinātu saskares laukumu ar ceļa virsmu braukšanas laikā, riepas izstrādātāji izmantoja papildu neilona jostas slāni bez šuvēm riepas iekšējā struktūrā. Tas pastiprina platās tērauda jostas darbību, kas optimizē riepu stingrību un uzlabo automašīnas vadāmību. Riepu konstrukcijā iekļautais īpaši izturīgais borta gredzens palielina triecienizturību, kas ir būtiski Laufenn LK03 Z Fit EQ veiktspējai, aprīkojot ar tām auto ar sportisku raksturu.

Visus LAUFENN vasaras riepu modeļus atradīsiet šeit!